Vaxning

VAXNING

För kvinnor och män


Vaxning passar alla olika hårtyper och är en skonsam hårborttagningsmetod. Om du vill vaxa dig regelbundet rekommenderas behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för bästa möjliga resultat. Håret växer i tre olika växtfaser. Detta innebär att du efter de första behandlingarna kan uppleva att håret växer ut i olika takt, vilket är helt normalt. Vid regelbunden vaxning kommer dessa hårfaser hamna i en bättre balans. Dessutom blir håret oftast glesare och tunnare. 

Vaxning Kvinnor

Brasiliansk

500 kr

Brasiliansk + halva ben

790 kr

Brasiliansk + hela ben

990 kr

Bikini

390 kr

Bikini + mellan skinkor

450 kr

Bikini + halva ben

690 kr

Bikini + Hela ben

790 kr

Halva ben

400 kr

Hela ben

650 kr

Stuss

250 kr

Svank

250 kr

Mellan skinkor

250 kr

Mage/magsträng

200 kr

Armhålor

200 kr

Armar

400 kr

Överläpp

150 kr

Överläpp + Haka

250 kr

Vaxning Män

Rygg + Axlar

590 kr

Bröst + Mage

590 kr

Nacke

250 kr

Ögonbryn

295 kr

Armhålor

200 kr

Armar

400 kr

Ben

700 kr

VID AVBOKNING

Vänligen avboka/omboka din behandlingstid

senast 24 timmar innan, annars kan det tillkomma

en avbokningsavgift för förlorad tid.

BRA ATT VETA


FÖRE VAXNING

Innan en vaxbehandling ska du tänka på att om du tidigare har rakat dig ska det i alla fall ha gått minst 2-3 veckor till första vaxningen. Detta är för att håren ska hinna växta ut och ha en lagom längd för att fästa i vaxet.

 

EFTER VAXNING

Efter en vaxbehandling ska du inte sola eller göra någon värmebehandling, bada eller träna på 24 timmar. Detta för att man öppnat upp hårsäckarna och det är större risk för röda prickar och inflammationer i hårsäckarna.


Efter 3-4 dagar kan det vara bra att skrubba huden för att undvika inåt växta hårstrån. Det är bra att följa upp med skrubbning 1-2 gånger i veckan därefter. Om du lätt får inåtväxande hårstrån kan du efter 4 dagar börja applicera ett medel som används för att motverka inåtväxande hårstrån exempelvis Folisan, som går att köpa på salongen.


BRASILIANSK VAXNING

Brasiliansk vaxning innebär vaxning av de intima kroppsdelarna. Det har blivit allt mer populärt eftersom rakning kan vara jobbigt runt de känsligare områdena på kroppen. Rakning ger lätt hudirritationer och hårsäcksinflammationer. Det är lätt att skära sig och även svårt att komma åt överallt. Den hygieniska aspekten är också en anledning till varför brasiliansk vaxning har blivit så populärt, då det blir enklare att hålla rent runt det intima området.

 

Det är du som kund som bestämmer hur mycket hår som ska tas bort så att du känner dig bekväm. Vissa väljer att ta bort allt, medan andra sparar en trekant eller en sträng framtill för att det inte ska kännas allt för naket.


HYGIEN

För att ge kunden bästa möjliga hygieniska behandling används engångsmaterial.


VEM KAN VAXA SIG

Alla män och kvinnor över 18 år är välkomna att vaxa bort oönskad hårväxt. Om du äter några mediciner eller om det är något annat som du tror kan påverka behandlingen är det viktigt att du meddelar terapeuten.

 


 

Copyright © WIKBERG BEAUTY 2020.

All Rights Reserved.